Investícia do nehnuteľností – spôsob, ako sa zariadiť do budúcnosti

Dobrá investícia je alfou a omegou úspechu v budúcnosti bez ohľadu na to, či sa jedná o investíciu do vzdelania alebo nehnuteľností. Hľadáte lukratívne, ktoré by ste eventuálne mohli prenajímať? Zamerajte sa na projekt Premiѐre. Premiѐre je reálne kontúry naberajúci projekt investičnej skupiny Finep. V rámci Bratislavy ide o veľmi zaujímavú novostavbu s veľkým potenciálom. Nachádza sa v zaujímavej lokalite a poskytuje dispozície vhodné pre singles aj rodiny s viacerými deťmi.

Dispozičné riešenia pre každého

Obytný komplex Premiѐre má 23 podlaží, na ktorých nájdete niekoľko desiatok jedno až štvorizbových obytných jednotiek. K dispozícii sú byty, štúdiá i apartmány s výmerou až 125 m2. Premiѐre patrí k tým novostavbám v Bratislave, ktoré ponúkajú zaujímavé dispozičné riešenia a veľkorysý priestor rozšírený o balkón, terasu či lodžiu.

Zelená záhrada, administratívne a obchodné priestory i podzemná garáž

Projekt zohľadňuje aj riešenia zodpovedajúce potrebám 21. storočia. K nim určite patrí aj extenzívna zelená záhradka na 6. podlaží, rovnako ako biznis priestory v parteri ulice. Veľmi moderné a rozumné riešenie predstavuje trojpodlažná podzemná garáž. Je strážená kamerovým systémom a vybavená nabíjacími stanicami pre elektromobily.

Lokalita s výbornou občianskou vybavenosťou

Predaj bytov v Bratislave sa často obmedzuje na málo atraktívne lokality. To však nie je prípad projektu Premiѐre. Obytný komplex je totiž situovaný v oblasti Starého Mesta, konkrétne Šancovej ulice. Lokalita ponúka výbornú občiansku vybavenosť. Tunajší obyvatelia majú blízko obchody, reštaurácie, oddychové zóny, poštu, vzdelávacie inštitúcie a rôzne ďalšie služby potrebné pre život v hlavnom meste.

Ďalšie zaujímavé články

Neprehliadnite

Avelia OSUŠKA S KAPUCŇOU

27.99 EUR €
detail produktu

Avelia PONČO

24.99 EUR €
detail produktu

Novel LAMPA NA PÍSACÍ STÔL, dotykový stmievač,

69.90 EUR €
detail produktu

Schneider STOJAN NA SLNEČNÍK

189 €
detail produktu

Schneider STOJAN NA SLNEČNÍK

149 €
detail produktu

Schneider STOJAN NA SLNEČNÍK

109 €
detail produktu